APA KATA JEMAAH KAMI ?

Syukur Alhamdulillah dapat bawa anak bersama umrah kali ini. Saya akan sertai umrah Ramadhan pula untuk kali kedua bersama Harmony inshaALLAH.

Zainal

Zainal

Kuala Lumpur

Alhamdulillah dan terima kasih bertungkus lumus atas perkhidmatan lima bintang dari berlepas sehingga ketibaan jemaah. Jazakallahu khair.

Aidil

Aidil

Kuala Terengganu

Harmony Excellence sangat bertuah kerana mempunyai ‘mutiara’ berharga. Mutawwif yang berilmu dan tinggi penghayatan tauhidnya. Setiap tutur surah menjentik hati kami para jemaah

Norazah

Norazah

Johor

Alhamdulillah penceritaan dan perkongsian serta setiap bait yang sangat memberi kesan kepada kami untuk menjadi Hamba Allah yang lebih baik Insha Allah.

Al-Malik Hasan & Nurul Atiqah

Al-Malik Hasan & Nurul Atiqah

Kuala Lumpur

Terima kasih atas pengurusan staf dan mutawwif yang sangat cekap dan memudahkan pelaksanaan umrah kami dengan tenang dan selesa. Hanya Allah sahaja yang mampu membalasnya

Mohamad

Mohamad

Sarawak

Alhamdulillah berkat bantuan Harmony Excellence Holidays semua urusan Umrah dimudahkan oleh Allah ta'ala dalam waktu yang singkat. Selama perjalanan saya, saya mendapati perkara yang baik dan bermanfaat kepada semua jemaah.

Busiri

Busiri

Indonesia