Patchwork Comforter

Harga : RM150

Set CADAR PATCHWORK COTTON  lembut, selesa & berkualiti. Ia bukan seperti cadar biasa yang setiap 4 sisi/penjuru cadar ada getah yg diselitkan di penjuru tilam. CADAR PATCHWORK COTTON ni fabriknya tebal, so just hampar je atas tilam tu, ia akan terletak dgn kemas sebab ia berat. anak melompat atas tilam pun tak terjejas pun.

satu lg kelebihan CADAR PATCHWORK COTTON ni, ia flexible, ia besar & lebar yang boleh digunakan utk tilam saiz queen dan juga saz king. Ukuran cadarnya ialah 220 cm x 230 cm dan ukuran sarung bantalnya ialah 71cm x 44cm. Tilam dlm kamar tidur saya saiz king, saya beli yang ni je utk alas tilam saya. suka bila nengok ia kemas, tak perlu nak ditegangkan setiap kali kemas katil pagi-pagi tu.

Comments

comments